ΚΗΔΕΙΕΣ

Επιπλέον Χαρακτηριστικά:

Τα γραφεία τελετών "Ο Χρήστος" σας προσφέρουν στην τιμή των 780€ φέρετρο Ελληνικής κατασκευής σε χρώμα καρυδιάς, το σεντόνι του φέρετρου μαζί με το σάβανο και το μαντήλι που σκεπάζουμε το πρόσωπο του θανούντος στην ταφή, τους νεκροφορείς και τη νεκροφόρα που μεταφέρουν τη σορό, τον ανθοστολισμό του ναού και του φέρετρου. Αναλαμβάνουμε την περιποίηση του θανούντος και παρουσιάζουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Για τις τελετές εντος Αθηνών (πρόσβαση σε όλα τα Κοιμητήρια) αναλαμβάνουμε την άδεια ταφής και τις ληξιαρχικές πράξεις θανάτου που είναι απαραίτητες για τα ασφαλιστικά ταμεία(Στη σελίδα μας μπορείτε να δείτε τι δικαιούστε ως έξοδα κηδείας απο κάθε ασφαλιστικό ταμείο).Επίσης τοιχοκολλούμε τα αγγελτήρια όπου μας υποδείξετε.Στην προσφορά δεν συμπεριλαμβάνουμε τα εξόδα του Ναού και του Κοιμητηρίου καθώς και το καφέ.Για οποιαδήποτε διευκρίνηση μη διστάσετε να μας καλέσετε.Όλο το 24ωρο είμαστε κοντά σας συνεπείς και ακριβείς σε ότι σας αναφέρουμε.

Καθορίζουμε την ημέρα και ώρα της κηδείας. Μεταφέρουμε με ιδιόκτητα νεκροφόρα οχήματα τη σορό, από τον τόπο θανάτου στον ψυκτικό θάλαμο του κοιμητηρίου ή στο νεκροτομείο, εφόσον χρειαστεί νεκροψία. Φροντίζουμε για την ετοιμασία και τον καλλοπισμό της σορού με εξειδικευμένο προσωπικό. Διευθετούμε κάθε γραφειοκρατική διαδικασία που αφορά στην έκδοση της άδειας ταφής και των ληξιαρχικών πράξεων θανάτου. Αναλαμβάνουμε τη διακόσμηση της εκκλησίας με όμορφες και ποιοτικές ανθοσυνθέσεις.

Διαθέτουμε προσωπικό εκφοράς της σορού (φρακοφόροι) Τραπέζι Επισκεπτηρίων ΚηδείαςΔιαθέτουμε πολυτελή νεκροφόρα οχήματα για τη νεκρώσιμη πομπή. Αναγγέλουμε το γεγονός της κηδείας στις εφημερίδες που θέλετε. Εκτυπώνουμε και θυροκολλούμε τα αγγελτήρια της κηδείας. Διευθετούμε την μεταφορά των παρευρισκόμενων από και προς το νεκροταφείο, μισθώνοντας πούλμαν, εντός ή και εκτός Αττικής για την περίπτωση του επαναπατρισμού. Διαθέτουμε μία ευρεία & ποιοτική γκάμα αποκλειστικά ελληνικών φερέτρων. Παραγγέλνουμε και μεταφέρουμε τα άνθινα στέφανα της κηδείας. Διαθέτουμε χορωδία (Βυζαντινή ή Ευρωπαϊκή) που συνοδεύει τους Ιερείς κατά την εξόδιο ακολουθία της τελετής. Κλείνουμε Αρχιερέα ή Αρχιμανδρίτη, για να τελέσουμε Αρχιερατική θρησκευτική κηδεία.


Καταγράφουμε τους επισκέτες και τα στεφάνια που εστάλησαν στην κηδεία, τα οποία σας παραδίδουμε με το πέρας της τελετής. Αντίστοιχα φροντίζουμε για την εκτύπωση των ευχαριστήριων καρτών που θα αποστείλετε μετά στους παρευρισκόμενους. Κλείνουμε το καφενείο στα Νεκροταφεία για την κηδεία. Ακόμα, συνεννοούμαστε με εστιατόρια ή αίθουσες δεξιώσεων της προτίμησής σας, αναλαμβάνοντας το catering αν θέλετε να παραθέσετε γεύμα μετά την κηδεία. Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία χρειαστείτε, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.