ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ

780€

Τα γραφεία Τελετών ''ο Χρήστος'' στα Κάτω Πατήσια, στα Σεπόλια και στον Κολωνό λόγω τις οικονομικής κρίσης σας προσφέρουν την τέλεση αξιοπρεπούς κηδείας στην τιμή των 780€.

Στην τιμή αυτή δεν συμπεριλαμβάνονται τα τέλη ταφής και κοιμητηρίου (για 3 χρόνια) και οι ιερείς. Καθορίζουμε την ημέρα και ώρα της κηδείας.

Μεταφέρουμε με ιδιόκτητα νεκροφόρα οχήματα τη σορό, από τον τόπο θανάτου στον ψυκτικό θάλαμο του κοιμητηρίου. Φροντίζουμε για την ετοιμασία και τον καλλωπισμό της σορού με εξειδικευμένο προσωπικό. Διευθετούμε κάθε γραφειοκρατική διαδικασία που αφορά στην έκδοση της άδειας ταφής και των ληξιαρχικών πράξεων θανάτου. Αναλαμβάνουμε τη διακόσμηση της εκκλησίας με όμορφες και ποιοτικές ανθοσυνθέσεις. Διαθέτουμε προσωπικό εκφοράς της σορού (φρακοφόροι). Διαθέτουμε πολυτελή νεκροφόρα οχήματα για τη νεκρώσιμη πομπή. Εκτυπώνουμε και θυροκολλούμε τα αγγελτήρια της κηδείας. Διαθέτουμε μία ευρεία & ποιοτική γκάμα αποκλειστικά ελληνικών φερέτρων. Παραγγέλνουμε και μεταφέρουμε τα άνθινα στέφανα της κηδείας. Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία χρειαστείτε, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

1.100€

Τα γραφεία Τελετών ''ο Χρήστος'' στα Κάτω Πατήσια, στα Σεπόλια και στον Κολωνό λόγω τις οικονομικής κρίσης σας προσφέρουν την τέλεση αξιοπρεπούς κηδείας στην τιμή των 1100€.

Στην τιμή αυτή συμπεριλαμβάνονται τα τέλη ταφής και κοιμητηρίου (για 3 χρόνια) στα Κοιμητήρια Ζωγράφου, Σχιστού και Γ’ Αθηνών.

Καθορίζουμε την ημέρα και ώρα της κηδείας. Μεταφέρουμε με ιδιόκτητα νεκροφόρα οχήματα τη σορό, από τον τόπο θανάτου στον ψυκτικό θάλαμο του κοιμητηρίου. Φροντίζουμε για την ετοιμασία και τον καλλωπισμό της σορού με εξειδικευμένο προσωπικό. Διευθετούμε κάθε γραφειοκρατική διαδικασία που αφορά στην έκδοση της άδειας ταφής και των ληξιαρχικών πράξεων θανάτου. Αναλαμβάνουμε τη διακόσμηση της εκκλησίας με όμορφες και ποιοτικές ανθοσυνθέσεις. Διαθέτουμε προσωπικό εκφοράς της σορού (φρακοφόροι). Διαθέτουμε πολυτελή νεκροφόρα οχήματα για τη νεκρώσιμη πομπή. Εκτυπώνουμε και θυροκολλούμε τα αγγελτήρια της κηδείας. Διαθέτουμε μία ευρεία & ποιοτική γκάμα αποκλειστικά ελληνικών φερέτρων. Παραγγέλνουμε και μεταφέρουμε τα άνθινα στέφανα της κηδείας. Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία χρειαστείτε, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

1.000€

Για επαναπατρισμούς σορών στον Νομό Καβάλας

Για μεταφορές νεκρών στην επαρχία οι τιμές είναι προσιτές καθώς διαθέτουμε πολυτελή ιδιόκτητα νεκροφόρα οχήματα για τη νεκρώσιμη πομπή και μεταφορά στον τόπο ταφής. Η προσφορά μας για τον νομό Καβάλας (τόπο καταγωγής μας) είναι στα 1000€. Η προσφορά περιλαμβάνει αξιοπρεπές φέρετρο, ανθοστολισμό φερέτρου, ο ψυκτικός θάλαμος για ένα 24ωρο και η μεταφορά στον νομό Καβάλας. Ευχαριστούμε για τη στήριξή σας 35 συναπτά έτη. Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία χρειαστείτε, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.